HBO IT Startersfunctie (Trainingsvacature) | StartersVacatures.be
Business Talent Network

BrunelHBO IT Startersfunctie (Trainingsvacature)

Application deadline 15-03-2016
Category

Consulting

IT

...
>> View all
Level
HBO
Location
Utrecht
Deadline:
15-03-2016 (For Past)
Category:

Consulting

,

IT

Level:
HBO
Location:
Utrecht
Start date:
-
15-03-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Brunel

Beschrijving

Ben jij net afgestudeerd of bijna klaar met studeren? Wil jij in uitdagende omgevingen werken en jezelf door middel van verschillende opdrachten ontwikkelen tot IT professional? Ben jij nieuwsgierig naar het reilen en zeilen binnen organisaties die bij de top 100 van Nederland behoren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Let op, deze vacature is alleen voor studenten van Hogeschool Rotterdam. De sluitingsdatum is 15 maart 2016.

 
Read more

Job

Brunel IT is gespecialiseerd in het detacheren van kwalitatief hoogopgeleide IT Specialisten bij (inter-)nationale klanten op interessante en uitdagende IT-projecten. Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar IT-talenten. Brunel IT bemiddelt professionals in de kantoorautomatisering en levert diensten van detachering tot aan projectrealisatie. Wil jij in uitdagende omgevingen werken en jezelf door middel van interessante opdrachten en de mogelijkheid om certificeringen te behalen ontwikkelen tot IT Professional, dan nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek om de mogelijkheden bij Brunel en verschillende opdrachtgevers met je te bespreken.

Read more

About you

  • Afgeronde HBO-opleiding richting IT 
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift 
  • Communicatief vaardig 
  • Oplossings- en doelgericht 
  • Flexibel 
  • Representatief 
  • Leergierig en ambitieus
Read more

What we offer

Brunel biedt diverse opleidingsmogelijkheden voor certificaten. Daarnaast biedt Brunel een persoonlijk ontwikkelingsplan om jouw carrièremogelijkheden in beeld te brengen. Naast een goed en concurrent salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, bieden wij een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals 26 vakantiedagen, goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, certificeringen, 8% vakantietoeslag en diverse leuke extra's waar we je graag meer over vertellen tijdens een kennismakingsgesprek.

Read more

About us

Als IT Professional gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Gedurende je loopbaan word je intensief door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast marktconform maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Read more

Working at Brunel

Branche
Consultancy
Number of countries
41
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
11000
Turnover
1200000000