HBO IT Starter | StartersVacatures.be
Business Talent Network

BrunelHBO IT Starter

Application deadline 30-07-2016
Category

Communicatie

IT

...
>> View all
Level
HBO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
0
Location
Heel Nederland
Deadline:
30-07-2016 (For Past)
Category:

Communicatie

,

IT

Level:
HBO
Location:
Heel Nederland
Minimum years of experience:
0
Start date:
-
30-07-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Brunel

Summary

Heb jij recent een IT gerelateerde HBO opleiding afgerond en klaar om de arbeidsmarkt te betreden? Laat het ons dan weten, wij zorgen voor uitdagende projecten bij onze klanten!

Read more

Job

Brunel IT is gespecialiseerd in het detacheren van kwalitatief hoogopgeleide IT professionals bij (inter)-nationale klanten op interessante en uitdagende IT projecten. Voor diverse opdrachtgevers in de Randstad zijn wij op zoek naar IT talenten. Brunel IT bemiddelt professionals in de kantoorautomatisering en levert diensten van detachering tot aan projectrealisatie. Wil jij in uitdagende omgevingen werken en jezelf door middel van verschillende opdrachten ontwikkelen tot IT professional, dan nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek om de mogelijkheden bij Brunel en verschillende opdrachtgevers met je te bespreken.

Read more

About you

  • Afgeronde HBO-opleiding richting IT
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift 
  • Communicatief vaardig
  • Oplossings- en doelgericht
  • Flexibel
  • Representatief
  • Leergierig en ambitieus
Read more

What we offer

Als IT Professional gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Gedurende je loopbaan word je intensief door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast marktconform maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Read more

About us

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie, Healthcare en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 13.000 medewerkers. Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel bied je de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten.

Read more

Working at Brunel

Branche
Consultancy
Number of countries
41
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
11000
Turnover
1200000000