Functioneel designer | StartersVacatures.be
Business Talent Network

BrunelFunctioneel designer

Application deadline Always open
Category

IT

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amsterdam
Deadline:
(Always open)
Category:

IT

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
Deadline
Always open

Functioneel designer

Wil jij werken tussen de business en de applicatiearchitectuur. Ben jij proactief, ben je goed in het maken van specs, impact analysyes en pak jij (politieke) zaken tussen de afdelingen snel op? Wij zoeken Functioneel Designers aan de front-end. ITV en mobile zijde. Dus ben jij geinteresseerd in nieuwe technieken lees dan snel verder!

Read more

De functie

Je vertaalt de requirements van de opdrachtgever (business) in heldere functionele designs, waarbij je rekening houdt met de bestaande architecturen. Zo bouw je mee aan een duurzaam en wendbaar platform dat de organisaties willen hebben. De organisaties streven naar minder apps, interfaces, middle- en hardware en alle data in de private cloud. Als blijkt dat de requirements niet scherp genoeg zijn, ga je met de opdrachtgever om tafel. Je bespreekt het specifieke vraagstuk tot in detail en adviseert manieren om de eisen aan het eindresultaat volledig duidelijk te krijgen. Daarmee garandeer je een stevig uitgangspunt voor jouw design.

Read more

Over jou

  • HBO-/WO-niveau
  • Ervaring met begrippen als UML, REST, RUP, Archimate
  • Ervaring met mobile apps inrichting
  • Of ervaring met IPTV
  • Of middleware of ESB's
  • Ervaring met bancaire of telecom processen is een pre
  • Proactiviteit en zelfdredzaamheid is een must!
Read more

Wat wij bieden

Als Functioneel Designer gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Accountmanager van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Read more

Over ons

Je komt te werken op één van onze telecom, banking of hightech klanten. Dit kan bij marketing/channel IT, beleggen, ITV of security zijn. 

Voor de diverse bedrijven zijn verschillende skills van toepassing, bijvoorbeeld ESB, Java/Websphere, IOS/Android, angular of linux streaming? 

Heb jij architecturele know-how van één van deze techniekgroepen en ben je een held met UML? Dan helpt Brunel jouw carriere verder!

Read more

Working at Brunel

Branche
Consultancy
Number of countries
41
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
11000
Turnover
1200000000