Adviseur particulieren | StartersVacatures.be
Business Talent Network

BrunelAdviseur particulieren

Application deadline Always open
Category

Banking

...
>> View all
Level
HBO
Location
Amsterdam
Deadline:
(Always open)
Category:

Banking

Level:
HBO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
Deadline
Always open

Adviseur particulieren

Voor een grote bank in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland zijn wij op zoek naar enthousiaste Adviseurs Particulieren.

Read more

De functie

Als Adviseur Particulieren ben je het visitekaartje van de bank. Jij hebt namelijk als eerst en het meest frequent contact met de klant. Je bedient klanten via de directe kanalen (face-to-face, telefoon, e-mail, internet, en chat). Ook voorzie je klanten van advies over betaal- en spaarrekeningen, consumptieve kredieten en schadeverzekeringen.

Deze baan is zeer afwisselend, door de verschillende vragen die je per dag krijgt. Hierdoor leer je de bank en de producten van de bank binnen korte tijd kennen en ben je in staat om snel stappen te maken.

Read more

Over jou

  • 0-2 jaar ervaring in de financiële dienstverlening
  • WFT basis en WFT Schade Particulieren (WFT Consumptief Krediet is een pre)
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Intrinsieke motivatie om klantbelang voorop te stellen
  • Proactiviteit en zelfstandigheid
  • Een afgeronde HBO-opleiding
Read more

Wat wij bieden

Als je aan de slag gaat als Adviseur Particulieren, kom je bij Brunel in dienst. Bij Brunel heb je niet alleen de zekerheid van een contract, maar ben je ook verzekerd van een carrière.

Jouw loopbaan staat bij ons voorop. Dit betekent dat we je diverse opleidingsmogelijkheden bieden, die we graag met je bespreken. Dit betekent voor jou dat je carrière wordt versneld en dat je dus sneller de professional bent die je wilt zijn! Je profiteert bij Brunel van een vast maandsalaris met bonusopportunity.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, bieden we je ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Voorbeelden hiervan zijn de goede pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorg- en andere individuele verzekeringen. Voor jou betekent dit een groot stuk zekerheid voor de toekomst en een stuk minder zorgen voor nu. Niet iedereen vindt hetzelfde belangrijk, en daarom profiteer je bij Brunel van een extra flexibel arbeidsvoorwaardenpakket. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen.

Read more

Over ons

De bank is op zoek naar versterking voor het team van Adviseurs Particulieren. De cultuur van de bank is open, maar absoluut no-nonsense.

Het team waar je in komt te werken bestaat uit een groot aantal Adviseurs Particulieren die net als jij een passie hebben voor wat ze doen. Namelijk het adviseren van particulieren over betalen, sparen, lenen en verzekeren.

Read more

Working at Brunel

Branche
Consultancy
Number of countries
41
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
11000
Turnover
1200000000