User Interface Designer | StartersVacatures.be
Business Talent Network

bol.comUser Interface Designer

Application deadline 07-03-2016
Category

Communicatie

IT

Marketing

...
>> View all
Level
HBO & WO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
3
Location
Utrecht
Deadline:
07-03-2016 (For Past)
Category:

Communicatie

,

IT

,

Marketing

Level:
HBO & WO
Location:
Utrecht
Minimum years of experience:
3
Start date:
-
07-03-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from bol.com

De functie

Voor veel grote, maar ook kleinere online shops is bol.com een belangrijk verkoopkanaal. Bol.com biedt duizenden ondernemers, leveranciers, bloggers en vloggers de tools om hun commerciële aanbod op bol.com te managen. Wil je werken in een omgeving waar vernieuwen onderdeel van het DNA is? En ben je ambitieus, innovatief en denk je vanuit mogelijkheden? Word User Interface Designer bij bol.com!

Als User Interface Designer ga je de uitdaging aan om de vertaling te maken van hun functionele wensen naar een webapp die qua user experience minstens zo goed werkt als onze winkel. Zo geef jij onze partners de middelen om het beste uit zichzelf te halen. Denk hierbij aan het inzetten van datavisualisatie om verkoopresultaten te communiceren en een goed user interface design om complexe processen inzichtelijk te maken.

Read more

Inhoud van de functie

 • Het vertalen van wireframes naar visueel goed scanbare pagina’s
 • Het realiseren van een haalbaar design, in overleg met Front End development, de Interaction Designers en UX Business Analisten.
 • Consistent ontwerpen vanuit een visie en overzicht bewaken over de overall uitstraling van bol.com
 • Het mede opstellen van de styleguide van deze omgevingen
 • Meedenken en uitwerken van ambitieuze en vernieuwende oplossingen
Read more

Wie jij bent

Vanuit je opgedane ervaring kun je teams inspireren met modern ogende designs en ben je in staat om continue te switchen tussen de 3 a 4 lopende projecten in je portefeuille. Je voelt je prettig in een Agile omgeving en bent gewend om te ontwerpen vanuit schaalbare patronen. Je hebt ervaring opgedaan met het ontwerpen van interfaces voor online platformen, rapportages en dashboards en hebt bewezen dat je een overtuigende en creatieve gesprekspartner voor zowel business als techniek bent.

Read more

Must haves

 • Minimaal Bachelor werk- en denkniveau;
 • 3 jaar werkervaring in user interface design
 • Op de hoogte van gestalt- en andere ontwerpprincipes
 • Ervaring met responsive design
 • Goed inzicht in de vertaling van designs naar HTML/CSS
 • Ervaring met Sketch is een pré
 • Evaring met B2B en e-commerce omgevingen is een pré
Read more

Jouw werkomgeving

De afdeling User Experience maakt het online winkelen voor onze klanten net even wat makkelijker. Alle ontwikkelingen op het gebied van webwinkelen geeft zij de juiste plek in het winkelplatform van bol.com (website, mobiel, apps, API). Op deze manier hebben klanten (bijna) overal toegang tot onze winkel en kunnen ze shoppen waar en wanneer ze maar willen. Binnen deze afdeling maak jij deel uit van het team dat zorg draagt voor de user experience van de bol.com partnerplatformen. Partners zijn een essentieel onderdeel van de bol.com strategie en dit team zorgt ervoor dat ook zij een unieke online ervaring krijgen in de dienstverlening naar klanten en bol.com toe.

Read more

Aanmelden

Omdat jouw design skills en creativiteit een doorslaggevende rol spelen, willen we je vragen om de link naar portfolio toe te voegen aan je motivatiebrief. 

Read more

Working at bol.com

Branche
FMCG
Retail
Headquarters Holland
Utrecht
Employee in NL
1200