Informatie Analist | StartersVacatures.be
Business Talent Network

bol.comInformatie Analist

Application deadline 07-03-2016
Category

IT

...
>> View all
Level
HBO & WO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
4
Location
Utrecht
Deadline:
07-03-2016 (For Past)
Category:

IT

Level:
HBO & WO
Location:
Utrecht
Minimum years of experience:
4
Start date:
-
07-03-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from bol.com

De functie

Ben jij 'klaar' met voortslepende projecten en verschuivende deadlines? Bewijs bij bol.com dat je een Informatie Analist met scrumsprint potentie bent!

Meer dan 5,5 miljoen Nederlanders en Belgen weten inmiddels dat bol.com de winkel van ons allemaal is. Omdat je bij ons kiest uit bijna 10 miljoen artikelen. Omdat al die artikelen op al je devices makkelijk te vinden zijn. En omdat elk bezoek een inspirerende, ‘strikt persoonlijke’ winkelervaring is. Daarbij schrikken we er niet voor terug om ongebaande wegen te verkennen. Integendeel zelfs, want bol.com lanceert regelmatig nieuwe webwinkels en investeert volop in schaalbare innovatie van processen en systemen. Daarbij speelt IT een hoofdrol, want enen en nullen zijn de rode en witte bloedcellen van onze organisatie. Vind jij het leuk om complexe business requirements te vertalen naar werkbare user stories? En combineer je diepgaande kennis van datamodellering met de ambitie om een vliegwielrol tussen business en IT op je te nemen? Bewijs bij bol.com dat je een Informatie Analist met scrumsprint potentie bent!


Als Informatie Analist ben je de ‘vooruitgeschoven post’ van het multifunctionele Scrum team waar je deel van uitmaakt. Samen met jouw counterparts vanuit de business, breng je kansen en knelpunten van de bestaande omgevingen in kaart. Denk aan de introductie van spannende online functionaliteiten, het finetunen van de diverse financieel/administratieve systemen en de ontwikkeling van innovatieve user interfaces. Een uitdagende rol, want je staat met één been in de operatie en met het andere in het snel kloppende hart van de IT afdeling. Maar als je deze spagaat goed uitvoert, is de pay-off groot, want jouw inspanningen leiden iedere twee weken tot wezenlijke verbeteringen en innovaties. Je vertaalt business requirements naar intelligente user stories die programmeurs in één keer duidelijkheid bieden over de te ondernemen stappen. Je formuleert domein- en procesmodellen, inclusief heldere business rules, koppelt de voortgang proactief terug en levert een directe bijdrage aan de implementatie, bijvoorbeeld door (Agile) tests op te zetten en uit te voeren. Aantrekkelijk is dat je niet alleen ‘op verzoek van’ de business werkt, maar nadrukkelijk wordt uitgedaagd zelf verbetertrajecten te initiëren die de kwaliteit van onze online platformen en processen een schaalbare boost geven.

Read more

Jouw rol in bullets

  • Signaleren en analyseren van snel veranderende business wensen
  • Vertalen van die business wensen naar user stories met een happy end
  • Ontwikkelen samenhangende domein- en procesmodellen
  • Faciliterend liaison tussen business en IT (Scrum teams)
  • Ondersteunen van de live gang, o.a. op basis van Agile tests
Read more

Wie je bent

Je bent een multifunctionele Informatie Analist met uitstekend ontwikkeld business instinct en het talent om complexe vragen naar uitvoerbare cases, modellen en user stories te vertalen. Je combineert actuele kennis van IT methodieken en technieken – inclusief best practices op het gebied van data- en procesmodellering – met een gezonde get things done mentaliteit. In eerdere rollen heb je bewezen realistische requirements op te kunnen stellen en zowel de taal van operationele afdelingen als van IT ontwikkelaars te beheersen. Resultaatgedreven, klantgericht, deadlinebestendig, proactief en flexibel zijn eigenschappen die je goed omschrijven. Bovendien werk je vanuit het besef dat knelpunten zich niet altijd netjes aan kantoortijden houden.

Read more

Must haves

  • Bachelor/ Master achtergrond
  • 4+ jaar relevante werkervaring met use cases, datamodellering, procesmodellering, business rules et cetera
  • Kennis van UML en de Enterprise Architect tool is zeer welkom
  • Hands-on testervaring (liefst op Agile basis) is een duidelijk pre
Read more

Jouw werkomgeving

Als Informatie Analist werk je in het innovatieve hart van onze IT-organisatie en word je non-stop uitgedaagd om complexe business wensen naar effectieve user stories te vertalen. Je mag rekenen op teamleden met passie voor e-commerce, prima ontwikkelkansen en veel ruimte voor eigen initiatief. En dat alles bij een organisatie die de ontwikkeling van medewerkers proactief faciliteert en al 15 jaar bewijst dat een eigenwijze attitude en marktleiderschap hand in hand kunnen gaan.

Read more

Working at bol.com

Branche
FMCG
Retail
Headquarters Holland
Utrecht
Employee in NL
1200