Business Analist Supply Chain Innovatie | StartersVacatures.be
Business Talent Network

bol.comBusiness Analist Supply Chain Innovatie

Application deadline 07-03-2016
Category

IT

Supply Chain

...
>> View all
Level
WO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
2
Location
Utrecht
Deadline:
07-03-2016 (For Past)
Category:

IT

,

Supply Chain

Level:
WO
Location:
Utrecht
Minimum years of experience:
2
Start date:
-
07-03-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from bol.com

De functie

Kun jij voorraadbeheer uitdagingen tot op de ‘laatste’ SKU analyseren? Vertaal voorraad-gerelateerde insights naar schaalbare IT-oplossingen! Meer categorieën. Meer partners. Meer klanten. En meer aanbod. Het is een palmares waar we blij van worden. Dat palmares hebben we mede te danken aan onze keuze om groei, in al zijn verschijningsvormen, te omarmen. Maar groei brengt ook uitdagingen met zich mee, zeker op het gebied van voorraadbeheer. Hoe kunnen we snelle levering waarborgen als de voorraad straks de 1 miljoen SKU barrière doorbreekt?

Als Business Analist Supply Chain Innovatie werk je vanuit het besef dat state-of-the-art, schaalbare oplossingen het antwoord op die vraag vormen. En omdat er geen ‘off the shelf’ oplossingen bestaan die recht doen aan de complexiteit en dynamiek van bol.com, betekent dit dat je die oplossingen zelf moet bedenken. Mooi, want daar krijg je een kick van! Jouw aanpak start met diepgaande analyses van bijvoorbeeld voorraadwaarderingsprocessen (kan het effectiever of accurater?) of de inrichting van de retourstromen (hoe maximaliseren we zicht en grip?). Je vertaalt insights naar verbeterprojecten, inclusief overtuigende financiële onderbouwingen en werkbare IT requirements. Je creëert commitment voor je voorstellen, waarbij je de primaire sparringpartner bent van de Scrum teams die de oplossingen ontwikkelen en alle overige stakeholders. Je implementeert de changes, verankert nieuwe werkwijzen binnen de keten en beheert de nieuwe IT services.

Read more

Functie omschrijving

  • Analyseren van processen rondom voorraadbeheer
  • Doen van verbetervoorstellen, inclusief cijfermatige onderbouwing
  • Ontwerpen van verbeterprocessen en state-of-the-art (schaalbare!) IT services
  • Implementeren en beheren van die IT services in de dynamische wereld van bol.com
Read more

Wie jij bent

Je bent een kwantitatief uitstekend onderlegde Business Analist met een solide trackrecord in bijvoorbeeld forecasting en/of voorraadsystemen. Je koppelt analytisch inzicht en passie voor het betere crunchwerk aan de drive en ambitie om projecten binnen de operatie uit te rollen. Dat je adviesvaardig bent, is een gegeven. Bovendien is het belangrijk dat je je in de business kunt verplaatsen en dat je in klare taal kunt uitleggen waarom je voorstellen zo geniaal zijn.

Read more

Must haves

  • Master (technische) bedrijfskunde, bedrijfseconomie, bedrijfsinformatietechnologie of supply chain management
  • 2-5 jaar werkervaring in business analyses, voorraadbeheer of supply chain management
  • Duidelijke affiniteit met IT en database analyses
  • Financiële kennis is een pre, net als ervaring met ERP of WMS systemen
  • Kennis van Slim 4 is ook heel welkom
Read more

Jouw werkomgeving

Als Business Analist Supply Chain Innovatie initieer en manage je innovaties die de klanttevredenheid duurzaam verbeteren. Perfect voorraadbeheer vormt immers een solide basis voor vlotte levertijden. Je mag rekenen op een dynamische werkomgeving – we innoveren continu – en hebt veel ruimte om schaalbare oplossingen te formuleren die nieuwe standaarden in e-commerce land zetten.

Read more

Working at bol.com

Branche
FMCG
Retail
Headquarters Holland
Utrecht
Employee in NL
1200