Agile Tester | StartersVacatures.be
Business Talent Network

bol.comAgile Tester

Application deadline 07-03-2016
Category

IT

...
>> View all
Level
HBO & WO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
3
Location
Utrecht
Deadline:
07-03-2016 (For Past)
Category:

IT

Level:
HBO & WO
Location:
Utrecht
Minimum years of experience:
3
Start date:
-
07-03-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from bol.com

De functie

Meer dan 5,5 miljoen Nederlanders en Belgen weten inmiddels dat bol.com de winkel van ons allemaal is. Omdat je bij ons kiest uit ruim tien miljoen artikelen. Omdat al die artikelen op al je devices makkelijk te vinden zijn. En omdat elk bezoek een inspirerende, ‘strikt persoonlijke’ winkelervaring is. IT is één van de drivers van die winkelervaring. Logisch, want bol.com is het schoolvoorbeeld van een big data omgeving. Omdat we graag voorop lopen en klanten constant willen verrassen, werken we in Scrum sprints van twee weken. Maar ondanks die TGV-snelheid, streven we ernaar om perfect werkende oplossingen op te leveren. En dus hebben testers bij ons geen ‘bijrol’, maar staan ze op het hoofdpodium. Ben jij toe aan een job in de e-commerce frontlinie? Bewijs bij bol.com dat je test-technieken tot in de finesses beheerst!

Als Agile Tester werk je vanuit de visie dat gedegen tests de proof of the development pudding zijn. Samen met jouw Scrum team waarborg je dat de tests vlekkeloos verlopen. Daarbij benut je een modern tooling-arsenaal, variërend van TMap en ISEB/ISTQB tot Fitnesse/Selenium. Uiteraard werk je niet op een onbewoond testeiland, maar stel je jezelf gedurende de sprint op als proactief teamlid en lever je een inhoudelijke bijdrage aan het development proces. Een impactvolle rol, want je werkt aan functionaliteiten die een groot verschil maken. Denk aan front-end innovaties op het webplatform (bijvoorbeeld bij category-introducties of productuitbreidingen), maar ook aan personalisatie en social media integratie, of back-end innovaties zoals het verbeteren van het orderproces. Omdat bol.com vindt dat wat geautomatiseerd kan worden ook geautomatiseerd moet worden, lever je bovendien een belangrijke bijdrage aan het automatiseren van de testen. Je werkzaamheden hebben dus een heel laag been there, done that gehalte, want innovatie van de testfunctie zelf staat hoog op je development agenda.

Read more

Jouw rol in bullets

  • Opstellen van slimme testscripts met behulp van best-in-class tooling
  • Uitvoeren van de tests, in samenwerking met je Scrum teamleden
  • Nadenken over manieren om testen te automatiseren; wat werkt en wat niet?
  • Deployen en verankeren van geautomatiseerde testprincipes
Read more

Must haves

  • Bachelor of Master achtergrond
  • Tmap en/of ISEB/ISTQB expertise of vergelijkbare testkennis
  • Kennis en ervaring op het gebied van testautomatisering
  • Thuis in SQL (Oracle) en prima bekend met FitNesse en JUnit
  • Je volgt de trends op testgebied
  • Teamspeler met een get-things-done mentaliteit en een gezonde verbeterdrive
Read more

Jouw werkomgeving

Bol.com biedt je een IT-driven werkomgeving waarbinnen Scrum en Agile dé organisatiebrede standaard zijn. Dankzij ontwikkeltrajecten, congressen, hackathons en – last but not least – de constante terugkoppeling door teamleden, kun je jouw IT-horizon razendsnel verbreden. Een mix van cutting edge en proven technology? Een open, informele setting, waarin eigen initiatief verwacht én beloond wordt? Een think future, act now filosofie met een hoofdrol voor continuous delivery? Choose Your Own Device (CYOD) + tooling? Welkom bij bol.com!

Read more

Working at bol.com

Branche
FMCG
Retail
Headquarters Holland
Utrecht
Employee in NL
1200