Young professional .Net developer | StartersVacatures.be
Business Talent Network

BelastingdienstYoung professional .Net developer

Application deadline 07-06-2016
Category

Finance

Fiscaal

IT

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Apeldoorn
Deadline:
07-06-2016 (For Past)
Category:

Finance

,

Fiscaal

,

IT

Level:
HBO & WO
Location:
Apeldoorn
Start date:
-
07-06-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Belastingdienst

Young professional .Net developer

Ben jij de jonge en ambitieuze ICT’er die zich in de grootste ICT-organisatie van Nederland wil ontwikkelen tot .NET developer? En wil jij daarnaast ook persoonlijke groei centraal stellen? Ben jij de young professional die door én op kosten van de Belastingdienst wordt opgeleid voor het MS examen 70-483 C# Developer? 

Read more

Functieomschrijving

Als young professional word je door ons in vier maanden opgeleid tot .NET developer. Na je opleiding ga je werken aan het Toeslagen systeem; één van de grootste en meest complexe .NET implementaties in Nederland. Je kan worden ingezet op de Portal omgeving voor de interactie met de burgers. Aan deze voorkant bouw je op MVC gebaseerde webapplicaties én maak je gebruik van ultramoderne frameworks zoals NodeJS en Angular om frontendtechnologie te bouwen. 
Je kan ook in de Backend omgeving aan de slag waar alle toeslagen geregistreerd en verder verwerkt worden. Hier maak je gebruik van een intelligente DSL, die jou in staat stelt om veranderingen in wet- en regelgeving snel en adequaat in software om te zetten, zodat alle burgers en bedrijven in Nederland via onze berichtverwerking juist kunnen handelen. 
Voor de opslag van gegevens maak je gebruik van relationele database technologie en vraagt de complexe structuur, de vereiste snelheid van respons en de hoeveelheid gegevens (tientallen terabytes) om de nodige creativiteit, praktische oplossingen én durf.

Daarnaast zijn er nog andere technisch uitdagende teams waar je volledig in op kan gaan! Daarmee draag je bij aan de ontwikkeling van strategische applicaties die voor een gezonde bv Nederland onontbeerlijk zijn. En dat zijn natuurlijk niet zomaar applicaties; dat zijn grootschalige, ingewikkelde en geavanceerde applicaties. Opgezet volgens de meest moderne technologieën en engineering principes, waarbij gebruik wordt gemaakt van een event gedreven SOA/Rest architectuur.

Je krijgt een volwaardige plek in een van onze scrumteams. Uiteraard zorgen we voor de noodzakelijke begeleiding, maar draag je onmiddellijk bij aan de productie van software in een van de grootste .Net landschappen die Nederland kent.

De groeiende vraag naar flexibiliteit en snelheid verplicht ook de Belastingdienst om zichzelf voortdurend te verbeteren. En om jou hierin ook na jouw opleiding optimaal te ondersteunen zijn opleiding, ontwikkeling van kennis én begeleiding onze speerpunten. Je krijgt uitgebreide kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, je te verdiepen en te specialiseren. Kortom mogelijkheden genoeg voor jouw ambities!

Het Nederland van nu zoekt ICT’ers. Bij de Rijksoverheid werk je als ICT-specialist aan belangrijke thema’s als privacy, security en cybercrime. Ook draag je bij aan ontwikkelingen in big data, cloud-oplossingen en bring your own device. Zo werk je mee aan het Nederland van nu.

Read more

Functie-eisen

  • Je hebt een hbo-diploma in de richting van ICT informatica behaald
  • Je hebt maximaal 1 jaar werkervaring
  • Je bent opgeleid in een object georiënteerde taal, zoals Java en C#
  • Jouw competenties zijn: zelfontwikkeling, analyseren, samenwerken, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.
Read more

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 9,
Minimum salaris: € 2581 bruto per maand
Maximum salaris: € 3647 bruto per maand

(Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.)

Read more

Overige arbeidsvoorwaarden

Het kan voorkomen dat je buiten je reguliere werktijden gevraagd wordt om stand-by te staan om verstoringen in het productieproces op te lossen. Hiervoor krijg je een vergoeding. Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. We werken met wederzijds vertrouwen in een professionele organisatie. Onze basis wordt gevormd door oprechte betrokkenheid van en naar ons personeel. De Belastingdienst streeft naar een evenwichtig samengesteld personeelsbestand, dat een afspiegeling is van de samenleving. Bij gelijke geschiktheid van kandidaten bepaalt dat streven de selectie van de kandidaat.

Read more

De organisatie - Belastingdienst

Bij de Belastingdienst werken 28.000 mensen verspreid over het hele land. We zijn verantwoordelijk voor heffing, inning en controle van belastingen en premies volksverzekeringen. Daarnaast sporen we fraude op, verrichten we douanetaken en zorgen we voor de uitbetaling van voorlopige teruggaven en huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag. In teams werken medewerkers met uiteenlopende achtergronden en opleidingsniveaus aan de dienstverlening voor miljoenen burgers en bedrijven. Maar in welk team of vakgebied je ook werkzaam bent: bij de Belastingdienst heb je direct een verantwoordelijke functie, van waaruit je je in verschillende richtingen verder kunt ontwikkelen.

Read more

De afdeling

De ICT-organisatie van de Belastingdienst is 7 dagen per week en 24 uur per dag operationeel en beheert één van de grootste databanken van Europa met daarin alle fiscale informatie van miljoenen burgers en bedrijven. Wij hebben dan ook één van de grootste ICT-afdelingen van Nederland. 
Voor een gegevensverwerkende organisatie als de Belastingdienst is ICT heel belangrijk. De ICT van de Belastingdienst is primair gericht op het ondersteunen van bedrijfsprocessen en onderverdeeld in twee grote bedrijfsonderdelen: Centrum voor Applicatieontwikkeling en -Onderhoud (B/CAO) en Centrum voor Infrastructuur en Exploitatie (B/CIE). 

B/CAO ontwikkelt nieuwe informatiesystemen en onderhoudt bestaande systemen voor de totale Belastingdienst. B/CAO bestaat uit 4 organisatieonderdelen: Service Commitment, Service Delivery, Service Control en Service Capacity. Deze functie valt onder het onderdeel Service Capacity. 
Service Capacity levert binnen B/CAO excellente medewerkers en zorgt voor een perfecte, tijdige match. Service Capacity zorgt voor een strategische planning van het personeelsbestand, ontwikkelt en traint medewerkers en zet de juiste persoon op de juiste plaats in. 

B/CAO omarmt ‘Het Nieuwe Werken’. Omdat je werkt in een hecht en multidisciplinair team ben je regelmatig aanwezig op onze locatie.

Read more

Bijzonderheden

Wanneer je solliciteert bij de Belastingdienst is het belangrijk dat je beschikt over de gevraagde opleiding(en), zoals deze in de functie-eisen staat omschreven. Geef dit duidelijk aan in je cv. Graag ontvangen we je brief en cv in een Word-, Excel- of PDF-bestand. 

Na de sluitingsdatum is het niet mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Jouw kandidatuur wordt alleen in behandeling genomen wanneer je op de juiste manier, via de daarvoor bestemde sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. 

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het door ons opgestelde profiel. Dit heeft zowel betrekking op de genoemde opleiding(en) als op de werkervaringseisen. Kandidaten die ten tijde van hun sollicitatie bezig zijn met een startopleiding binnen de Belastingdienst, worden om bedrijfseconomische redenen niet als eerste in beschouwing genomen. 

Een competentietest, een assessment, een presentatie, het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken, kunnen deel uitmaken van het selectieproces. Bovendien is het mogelijk dat we kandidaten screenen op onbesproken gedrag. 

Daarnaast vragen we aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen. Wanneer niet aan deze voorwaarde wordt voldaan, dan volgt er geen aanstelling. 

Voor meer informatie over de Belastingdienst kun je terecht op www.belastingdienst.nl. 

N.B. De Belastingdienst gebruikt een digitale manier van solliciteren. Houd er rekening mee dat het invullen van het sollicitatieformulier mogelijk technische problemen met zich meebrengt. Wacht dus niet tot het laatste moment met solliciteren.

Read more

Working at Belastingdienst

Branche
Government / Education / Research
Headquarters Holland
Amsterdam