Fiscalist-stagiaire Compensation & Benefits | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Baker McKenzieFiscalist-stagiaire Compensation & Benefits

Application deadline 13-06-2016
Category

Fiscaal

Juridische

...
>> View all
Level
HBO & WO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
0
Location
Amsterdam
Deadline:
13-06-2016 (For Past)
Category:

Fiscaal

,

Juridische

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Minimum years of experience:
0
Start date:
-
13-06-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Baker McKenzie

Fiscalist-stagiaire Compensation & Benefits

Baker & McKenzie is één van 's werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren met 77 kantoren in 47 landen. Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk heeft Baker & McKenzie Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. Het kantoor in Amsterdam heeft daardoor een zeer internationaal cliëntenbestand. In Amsterdam werken circa 200 advocaten, notarissen en fiscalisten voor internationale en Nederlandse topcliënten.

De fiscale sectie binnen Baker & McKenzie heeft een naam hoog te houden. Al vele jaren combineert de sectie gedegen fiscale kennis met praktische slagvaardigheid. Zij adviseert, assisteert en procedeert waar nodig, in nauwe samenwerking met de notariële en juridische collega's van de sectie ondernemingsrecht én buitenlandse Baker & McKenzie kantoren. Binnen de fiscale sectie begeleidt het team Compensation & Benefits internationale beursgenoteerde multinationals en grote ondernemingen op het gebied van loonbelasting. Voor deze sectie zijn we op zoek naar een fiscalist-stagiaire. 

Read more

Functie

In hechte multidisciplinaire teams timmert Baker & McKenzie aan de weg. Als Fiscalist-stagiaire op deze sectie houd je je voornamelijk bezig met het Nederlandse en internationale belastingrecht met nadruk op de loonbelasting en sociale verzekeringen.
 
Je adviseert internationale beursgenoteerde bedrijven over zaken van arbeidsvoorwaarden tot en met belastingcontroles. Je helpt ook met de onderhandelingen en het sluiten van overeenkomsten met de Belastingdienst. Daarnaast ben je betrokken bij de fiscale aspecten van reorganisaties en internationale uitzendingen van werknemers.
 
Bij Baker & McKenzie krijg je de gelegenheid om je buiten Nederland te oriënteren en we dagen je uit om je van je beste kant te laten zien. De functie is afwisselend, want je werkt in diverse projectteams samen met allerlei andere specialisten van Baker & McKenzie voor interessante cliënten. Uiteraard dragen wij zorg voor goede begeleiding en volg je de beroepsopleiding van de N.O.B. en de Baker Academy.

Read more

Eisen

  • Afgeronde studie fiscaal recht of fiscale economie;
  • Je werkt graag in een team en bent innovatief;
  • Kwaliteit en klantgerichtheid zijn begrippen die vanzelfsprekend zijn voor jou;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Read more

Interesse

Ben jij klaar voor deze uitdaging en herken jij jezelf in bovengenoemde functieomschrijving? Klik dan op onderstaande link en solliciteer!

Read more

Working at Baker McKenzie

Branche
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
47
Headquarters Holland
Amsterdam