Fiscalist-stagiaire | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Baker McKenzieFiscalist-stagiaire

Application deadline Always open
Category

Fiscaal

Juridische

...
>> View all
Level
WO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
0
Location
Amsterdam
Deadline:
(Always open)
Category:

Fiscaal

,

Juridische

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Minimum years of experience:
0
Start date:
-
Deadline
Always open

Info

De fiscale sectie binnen Baker McKenzie heeft een naam hoog te houden. Al vele jaren combineert de sectie gedegen fiscale kennis met praktische slagvaardigheid. Zij adviseert, assisteert en procedeert waar nodig, vaak in nauwe samenwerking met de notariële en juridische collega’s van de sectie Corporate en met buitenlandse Baker McKenzie kantoren. In de fiscale praktijk van Baker McKenzie in Amsterdam werken 65 professionals verdeeld over vijf specialisaties: Corporate en International Tax, Indirecte Belastingen, Transfer Pricing, Employee Benefits en Private Equity.

Read more

Functie

In hechte multidisciplinaire teams timmeren we aan de weg. Je krijgt ook de gelegenheid om je buiten Nederland te oriënteren. We dagen je uit om je van je beste kant te laten zien. Als Fiscalist-stagiaire profileer je jezelf als specialist op een van de vijf specialisaties binnen Tax. Je bent betrokken bij het het opzetten en begeleiden van concernstructuren, het begeleiden van reorganisaties en de begeleiding van belastingcontroles. De functie is afwisselend, want je werkt in diverse projectteams samen met allerlei andere specialisten van Baker McKenzie voor interessante cliënten.

Read more

Eisen

Baker McKenzie is altijd op zoek naar ambitieuze Fiscalist-stagiaires. Je kiest bewust voor een carrière bij een groot, internationaal kantoor en kunt dit goed motiveren. Vanzelfsprekend heb je (bijna) een academische studie fiscaal recht of fiscale economie afgerond, stage(s) gelopen en een goed CV evenals cijferlijst. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal en wil je in teamverband werken in een internationale omgeving aan grensoverschrijdende zaken.

Read more

Interesse

Ben jij klaar voor deze uitdaging en herken jij jezelf in bovengenoemde functieomschrijving? Solliciteer dan middels het sollicitatieformulier.

Read more

Working at Baker McKenzie

Branche
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
47
Headquarters Holland
Amsterdam