Advocaat-stagiaire | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Baker McKenzieAdvocaat-stagiaire

Application deadline Always open
Category

Juridische

...
>> View all
Level
WO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
0
Location
Amsterdam
Deadline:
(Always open)
Category:

Juridische

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Minimum years of experience:
0
Start date:
-
Deadline
Always open

Advocaat-stagiaire

Bij onze civiele praktijk kun je als Advocaat-stagiaire terecht bij de secties: Corporate, Banking & Finance, Employment, Litigation, IP/IT & Commercial en Competition & Trade.

Read more

Functie

In hechte multidisciplinaire teams timmeren we aan de weg. We dagen je uit om je van je beste kant te laten zien. Als Advocaat-stagiaire werk je dagelijks samen met cliënten en collega’s in zowel Nederland als het buitenland. Je wordt uitgedaagd om je kennis en ervaring creatief in te zetten op een breed werkgebied. Je wordt regelmatig uitgenodigd voor internationale practice group meetings waar je intensief wordt opgeleid en je nauwe contacten met je binnen- en buitenlandse collega’s onderhoudt.

Een sectiewissel is bij ons niet verplicht. Je wordt intensief begeleid en je neemt deel aan de LFS en het opleidingsprogramma van de Baker Academy. In welke sectie je komt, hangt af van je eigen wensen, je afstudeerrichting en je persoonlijke kwaliteiten.

Read more

Eisen

Baker McKenzie is altijd op zoek naar ambitieuze Advocaat-stagiaires. Je kiest bewust voor een carrière bij een groot, internationaal kantoor en kunt dit goed motiveren. Vanzelfsprekend heb je (bijna) een academische studie in Nederlands recht afgerond, stage(s) gelopen en een goed CV evenals cijferlijst. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal en wil je in teamverband werken in een internationale omgeving aan grensoverschrijdende zaken.

Read more

Interesse

Ben jij klaar voor deze uitdaging en herken jij jezelf in bovengenoemde functieomschrijving? Klik op onderstaande link

Read more

Working at Baker McKenzie

Branche
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
47
Headquarters Holland
Amsterdam