Senior Technisch Applicatiebeheerder Microsoft | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Autoriteit Financiële MarktenSenior Technisch Applicatiebeheerder Microsoft

Application deadline 05-01-2015
Category

IT

Techniek

...
>> View all
Level
HBO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
3
Location
Amsterdam
Deadline:
05-01-2015 (For Past)
Category:

IT

,

Techniek

Level:
HBO
Location:
Amsterdam
Minimum years of experience:
3
Start date:
-
05-01-2015
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Autoriteit Financiële Markten

Beschrijving

Als senior technisch applicatiebeheerder word jij eerste aanspreekpunt voor een aantal applicaties & de daarbij behorende diensten die de toezichttaak van de AFM ondersteunen.
In je rol als technisch applicatiebeheerder maak je de vertaling van gebruikers wensen naar (technische) oplossingen en ben je verantwoordelijk voor het beheer van de omgeving. Daarvoor beheer je wijzigingen en breng je deze naar productie (Change- en Releaseproces). Ook verleen je 2e/3e lijns gebruikersondersteuning door het verhelpen van storingen en het oplossen van problemen (Incident- en Problemproces).

Je bewaakt de (technische) beschikbaarheid en de beheerinrichting van applicaties volgens de afspraken, stelt technische beheerhandleidingen op en onderhoudt deze. Ook het opstellen en beoordelen van technische en functionele vraagstukken behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Vanzelfsprekend signaleer en analyseer je mogelijke verbeteringen van applicaties en processen en adviseer je het management hierover.

Read more

Profiel

We zoeken een technisch applicatiebeheerder die ervaring heeft met (maatwerk) Microsoft oplossingen. Onze ideale kandidaat heeft daarbij:

- Minimaal HBO werk- en denkniveau
- Minimaal 3 jaar ervaring in applicatiebeheer/applicatiemanagement
- Kennis en ervaring met procesmatig / projectmatig werken (ITIL, Prince 2, Lean)
- Kennis en ervaring met beheer van (maatwerk) applicaties gemaakt met Microsoft oplossingen (denk daarbij aan VB.NET, ASP.NET, CRM Dynamics. SQL server en BizTalk)
- Uitstekende communicatieve vaardigheden
- Teamplayer

Read more

Arbeidsvoorwaarden

Naast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket bieden wij een standaard werkweek van 36 uur met de mogelijkheid voor 4 x 9 en andere variaties. Verder kennen we een vaste 13e maand en vakantiegeld en een reiskostenregeling op basis van een trajectkaart 1e klas. Ook hebben we een prima studiekostenregeling.

Afhankelijk van opleiding en werkervaring kan een aanbod worden gedaan als medior of senior applicatiebeheerder.

Meer informatie over de AFM als werkgever vind je op www.werkenbijdeafm.nl

Read more

Bedrijfsinformatie

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten.

Read more

Afdeling

Binnen bedrijfsvoering is Informatisering met ca. 35 collega's verantwoordelijk voor het maximaal inzetten van geautomatiseerde informatievoorziening waarbij verhoging van de effectiviteit en de productiviteit centraal staan. Informatisering draagt zorg voor de informatiearchitectuur, de ontwikkeling van informatiesystemen, het beheer van de technische infrastructuur, applicaties en documentaire informatievoorziening. AFM heeft een IT omgeving met 550 gebruikers. Het team Applicatiebeheer is daarbij verantwoordelijk voor de applicatie levens cyclus van de complexe (maatwerk) applicaties die gebruikt worden bij de AFM.

Read more

Working at Autoriteit Financiële Markten

Branche
Banking/Finance
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee in NL
500