Advocaat-stagiaire technologiepraktijk | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Allen & OveryAdvocaat-stagiaire technologiepraktijk

Application deadline 05-05-2015
Category

Juridische

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
05-05-2015 (For Past)
Category:

Juridische

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
05-05-2015
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Allen & Overy

Advocaat-stagiaire technologiepraktijk

Allen & Overy Amsterdam is op zoek naar een advocaat-stagiaire voor haar technologiepraktijk.

Als advocaat-stagiaire werk je voor nationale en internationale cliënten aan zaken waarin technologie centraal staat. Een goed begrip van die technologie is net zo belangrijk als scherp juridisch inzicht. Je zult bijvoorbeeld in M&A trajecten de impact ervan op de business moeten begrijpen en een oplossing voor de juridische risico’s uit moeten onderhandelen. Je krijgt onder meer te maken met vraagstukken op het gebied van internetrecht, softwarerecht, en daaraan verwante delen van het intellectueel eigendomsrecht, maar ook met algemeen contractenrecht.

Read more

Profiel

Je hebt aantoonbare affiniteit met technologie: je volgt bijvoorbeeld vakken op het gebied van ICT recht, je bouwt websites in je vrije tijd, of je volgt technologische ontwikkelingen en hun maatschappelijke impact op de voet. Ervaring met intellectueel eigendomsrecht of ICT recht is een pré. Je wilt bovendien niet uitsluitend werken binnen je eigen specialisme. Het spreekt je juist aan om in complexe zaken te werken waarbij niet alleen de juridische details essentieel zijn, maar ook de achterliggende commerciële en andere belangen een grote rol spelen.

Read more

Kantoor

Allen & Overy Amsterdam is een internationaal advocatenkantoor dat stevig is geworteld in de Nederlandse markt. Het kantoor biedt hoogstaande juridische dienstverlening aan (beursgenoteerde) grote en middelgrote ondernemingen. Een deel daarvan zijn technologiebedrijven pur sang, een ander deel bestaat uit bedrijven die van technologie afhankelijk zijn zoals financiële instellingen, mediabedrijven en overheidsinstanties. Vanuit het monumentale pand aan de Apollolaan beoefenen 190 advocaten, notarissen en fiscalisten de nationale en internationale rechtspraktijk. In totaal werken er zo’n 350 mensen. Het Amsterdamse kantoor maakt integraal deel uit van een breed internationaal netwerk dat bestaat uit 46 eigen vestigingen in 32 landen. Wereldwijd werken er meer dan 5300 mensen bij Allen & Overy.

Read more

Cultuur

Binnen Allen & Overy heerst een no-nonsense cultuur. Een pragmatische, snelle en hoogwaardige dienstverlening, gebaseerd op kennis van de business van de cliënt, staat centraal. Er werken veel jonge mensen en er is veel aandacht voor het sociale aspect. Daarnaast zijn ambitie en persoonlijke ontwikkeling belangrijke kernpunten van Allen & Overy.

Read more

Solliciteren?

Wil jij werken bij dit topkantoor met een internationaal bereik? Upload dan je CV, motivatiebrief, cijferlijsten, scriptie en eventuele stageverklaringen t.a.v.Manon van der Meer (Senior Recruiter).

Read more

Working at Allen & Overy

Branche
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
31
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
5000
Employee in NL
330