Junior Adviseur | StartersVacatures.be
Business Talent Network

AdviestalentJunior Adviseur

Application deadline 24-03-2014
Start date 01-04-2014
Category

Finance

Management

Consulting

Techniek

...
>> View all
Level
WO
Location
Amersfoort
Deadline:
24-03-2014 (For Past)
Category:

Finance

,

Management

,

Consulting

,

Techniek

Level:
WO
Location:
Amersfoort
Start date:
01-04-2014
24-03-2014
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Adviestalent

De vacature

Wij zijn op zoek naar jonge talentvolle adviseurs die de ambitie hebben om organisatieadviseur en/of projectmanager te worden. Startdatum is april of mei 2014.
Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan? Enthousiast is om alles aan te pakken in diverse projectrollen vanuit de overtuiging dat je je daarmee het beste kunt ontwikkelen? Laat ons dan weten wie jij bent.

Read more

Jouw profiel

Adviseurs van Adviestalent onderscheiden zich door een no-nonsense wijze van ‘mee’-werken met gedrevenheid en energie. Het profiel dat bij ons het beste tot zijn recht komt is:
• wetenschappelijke (WO, Master) studieachtergrond: een bestuurlijke, technische of bedrijfskundige achtergrond
• enige werkervaring (max. 2 jaar), om de (persoonlijke) ontwikkeling van de adviseurs niet te ver uiteen te laten lopen, is de maximale leeftijd om te solliciteren 27 jaar
• relevante nevenactiviteiten naast studeren
• brede belangstelling voor processen in organisaties
• maatschappelijk engagement
• een flinke dosis zelfkennis
• resultaatgericht, nieuwsgierig, slim, scherp en initiatiefrijk
• samenwerkingsgericht
• lef om complexe vraagstukken bij de hoorns vatten.

Read more

Wat bieden wij?

Adviestalent biedt je een driejarig traject waarin je je inhoudelijk verdiept in relevante en actuele vakthema’s. Daarnaast werk je aan je persoonlijke effectiviteit en ontwikkel je je in professionele advies- en projectvaardigheden. Training, coaching, mentoring, gaming doe je onder begeleiding van kundige professionals en senioren. Het werken in een commercieel bedrijf met een jonge werk- en leercultuur waarin plezier, netwerken en enthousiasme en doorontwikkelen groot goed zijn, blijkt voor jong talent een bewezen basis te zijn voor de start van een mooie loopbaan.

Bij ons krijg je o.a. naast de hoogwaardige opleiding met leeftijdsgenoten, een fulltime dienstverband, een marktconform salaris met jaarlijkse groeimogelijkheden. Na afloop van het driejarige traject bestaat de mogelijkheid om in vaste dienst te komen en je in een periode van nog eens twee tot drie jaar verder te verdiepen. Je kunt solliciteren tot 24 maart 2014. Begin april hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. 

Read more

Solliciteren

Direct solliciteren? Volg de stappen hieronder:

Ronde 1
In deze ronde maak je een videoboodschap van jezelf, waarin je je in 1 minuut aan ons voorstelt. In deze boodschap:
1. Geef je aan wat je persoonlijke ambitie als adviseur is;
2. Noem je drie talenten die je denkt in te kunnen zetten in je werk als adviseur en;
3. Noem je drie ontwikkelpunten waar je bij Adviestalent graag aan zou willen werken.
Laat jezelf zien zoals je bent, houd het simpel. Het gaat ons erom dat wij een goede indruk van jou als persoon krijgen. Er zijn geen goede of foute antwoorden, het gaat om jouw persoonlijke antwoord. Deze videoboodschap (als linkje van youtube) stuur je samen met jouw CV, motivatiebrief en cijferlijsten (Bachelor en Master) naar solliciteren@adviestalent.nl.

Ronde 2
Wanneer je ronde 1 succesvol doorloopt, volgen twee gesprekken met adviseurs en een lid van het managementteam van Adviestalent. In deze gesprekken is ook ruimte om jouw vragen aan adviseurs van Adviestalent te stellen.

Ronde 3
Als je ronde 2 succesvol doorloopt, word je uitgenodigd voor een assessment. Voorafgaand aan dit assessment vul je online een persoonlijkheidstest in waarvan de resultaten tijdens de assessmentdag met je worden besproken. Maximaal 2 dagen na je assessment hoor je definitief of je mag starten bij Adviestalent.

Read more

Working at Adviestalent

Branche
Consultancy
Headquarters Holland
Amersfoort
Employee in NL
34