Adviestalent werft nieuwe adviseurs! | StartersVacatures.be
Business Talent Network

AdviestalentAdviestalent werft nieuwe adviseurs!

Application deadline 23-05-2016
Category

Consulting

...
>> View all
Level
WO
Location
Amersfoort
Deadline:
23-05-2016 (For Past)
Category:

Consulting

Level:
WO
Location:
Amersfoort
Start date:
-
23-05-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Adviestalent

Solliciteren

Onze vacature voor adviseur bij Adviestalent staat open.

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan? Enthousiast is om alles aan te pakken, in diverse projectrollen en vanuit de overtuiging dat je je daarmee het beste kunt ontwikkelen? Laat ons dan weten wie jij bent!  

Read more

Profielschets Adviestalent

Adviseurs van Adviestalent onderscheiden zich door een no-nonsense wijze van ‘mee’-werken, met gedrevenheid en energie. Het profiel dat bij ons het beste tot zijn recht komt is:

 • wetenschappelijke studieachtergrond in (technische) bedrijfskunde, bestuurskunde, organisatiewetenschappen en gezondheidswetenschappen
 • recent afgestudeerd
 • relevante nevenactiviteiten naast studeren
 • brede belangstelling voor processen in organisaties
 • maatschappelijk engagement
 • een flinke dosis zelfkennis
 • resultaatgericht, nieuwsgierig, slim, scherp en initiatiefrijk
 • samenwerkingsgericht
 • lef om complexe vraagstukken bij de hoorns te vatten.

Adviestalent biedt je een driejarig opleidingstraject, waarin jij je inhoudelijk verdiept in relevante en actuele vakthema’s. Daarnaast werk je aan je persoonlijke effectiviteit en ontwikkel jij je professionele advies- en projectvaardigheden. Training, coaching, mentoring en gaming doe je onder begeleiding van deskundige professionals en senioren. Het werken in een commercieel bedrijf met een jonge werk- en leercultuur, waarin plezier, netwerken en enthousiasme en doorontwikkelen groot goed zijn blijkt een bewezen basis te zijn voor de start van een mooie loopbaan.

Bij ons krijg je o.a., naast de hoogwaardige opleiding met leeftijdsgenoten, een fulltime dienstverband en een marktconform salaris met jaarlijkse groeimogelijkheden.

Read more

Sollicitatieprocedure

Hieronder lees je hoe de selectieprocedure eruit ziet: 

Ronde 1

In deze ronde maak je een videoboodschap van jezelf, waarin jij je in 1 minuut aan ons voorstelt.

In deze boodschap:

 1. Geef je aan wat je persoonlijke ambitie als adviseur is
 2. Noem je drie talenten die je denkt in te kunnen zetten in je werk als adviseur en
 3. Noem je drie ontwikkelpunten waar je bij Adviestalent graag aan zou willen werken.

Laat jezelf zien zoals je bent, houd het simpel. Het gaat ons erom dat wij een goede indruk van jou als persoon krijgen. Er zijn geen goede of foute antwoorden, het gaat om jouw persoonlijke antwoord. Deze videoboodschap (als linkje van youtube) stuur je samen met jouw CV, motivatiebrief en cijferlijsten (Bachelor en Master) naar solliciteren@adviestalent.nl. Dit kan tot en met maandag 23 mei om 17h00.

Je ontvangt altijd een bevestiging dat we je sollicitatie hebben mogen ontvangen. In de regel beoordelen we alle sollicitaties na de sluitingsdatum en hoor je daarna of je door bent naar de volgende ronde!  Incidenteel kan het gebeuren dat we jouw sollicitatie eerder behandelen omdat deze goed aansluit bij een actuele opdrachtvraag. Dan nemen we contact met je op en passen we de procedure aan.

Ronde 2

Als jouw videoboodschap in combinatie met jouw CV en cijferlijst wordt geselecteerd, word je uitgenodigd voor onze online capaciteitentest. Deze vindt plaats op donderdag 2 juni tussen 10h00-12h00.

Ronde 3

Wanneer je ronde 2 succesvol doorloopt, volgen twee gesprekken met adviseurs en een lid van het managementteam van Adviestalent. In deze gesprekken is ook ruimte om jouw vragen aan adviseurs van Adviestalent te stellen. Deze gesprekken vinden plaats van 6 juni tot en met 13 juni.

Ronde 4

Als je ronde 3 succesvol doorloopt, word je uitgenodigd voor een assessment op donderdag 30 juni. Voorafgaand aan dit assessment is er gelegenheid om online een persoonlijkheidstest in te vullen, waarvan de resultaten tijdens de assessmentdag met jou worden besproken. Daarna hoor je zo snel mogelijk of je bent aangenomen bij Adviestalent.

Read more

Working at Adviestalent

Branche
Consultancy
Headquarters Holland
Amersfoort
Employee in NL
34