Reportage Analist Institutioneel Vermogensbeheer | StartersVacatures.be
Business Talent Network

AchmeaReportage Analist Institutioneel Vermogensbeheer

Application deadline 27-07-2014
Category

Finance

...
>> View all
Level
WO
Location
De Meern
Deadline:
27-07-2014 (For Past)
Category:

Finance

Level:
WO
Location:
De Meern
Start date:
-
27-07-2014
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Achmea

De functie

Ben jij de spin in het web die wij nodig hebben? Als Rapportage Analist draag je (mede) verantwoordelijkheid voor de beleggingsrapportages van de klanten van Syntrus Achmea Vermogensbeheer. Door in de rol van Rapportage Analist op een transparante en integrale wijze te rapporteren over de ontwikkelingen binnen de beleggingsportefeuille blijft een klant volledig geïnformeerd en “in control”.

Als Rapportage Analist verzorg je de analyse van de beleggingsdata voordat deze aan de klanten (pensioenfondsen) wordt verstuurd. Je vindt het een uitdaging om beleggingsresultaten op een zo goed mogelijke manier inzichtelijk maken voor klanten en interne stakeholders. Je hebt een rol in het beantwoorden van vragen van klanten en werkt in klantenteams nauw samen met een groot aantal interne afdelingen binnen de Syntrus-organisatie, denk hierbij aan Front Office, (Financial) Control, Actuariaat en Riskmanagement. Naast bovenstaande participeer je in of leid je (afdelingsoverstijgende) projecten/ werkgroepen, en signaleer je trends en innovaties op jouw aandachtsgebied.

Read more

Het profiel

Als Rapportage Analist beschik je over een afgeronde financieel economische WO-opleiding. Je hebt aantoonbare professionele ervaring opgedaan binnen (institutioneel) vermogensbeheer (2+ jaar ervaring is gewenst), waarbij affiniteit met de hele scope van vermogensbeheer een pré is. Goede kennis van Excel is een must.

Je bent in staat om complexe materie op een begrijpelijke en overtuigende manier te analyseren en rapporteren. Dit doe je vanuit gedrevenheid, verantwoordelijkheidsgevoel en resultaatgerichtheid.
Naast analytische vaardigheden zijn communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) dus essentieel. Vanuit je specialisme ben je in staat verbinding te maken met je collega’s en klant en werk je daarmee optimaal aan een optimaal eindresultaat voor de klant.
 
Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Read more

Jouw afdeling

Bij Syntrus Achmea Fiduciair Management en Vermogensbeheer werken meer dan 100 specialisten, waarvan circa 45 zich bezig houden met beleggen. Als Rapportage Analist maak je deel uit van de afdeling Performance & Management Rapportage. De afdeling verzorgt onafhankelijk de performance-meting voor klanten en legt door middel van management rapportages verantwoording af over de ontwikkelingen binnen de beleggingsportefeuilles. Het team bestaat uit 13 professionals onder leiding van een manager.

Read more

Wij bieden

Een afwisselende baan in een moderne, enthousiaste organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorzieningen en een marktconform salaris. De salarisrange loopt tot €3.800,- (bruto maandsalaris obv 36 uur per week excl. 13e mnd, vakantiegeld en winstdeling) en is uiteraard afhankelijk van gebleken geschiktheid. Het menselijk kapitaal is voor Achmea van grote waarde. Dit betekent voor jou als mogelijke nieuwe collega ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een functie voor 36 uur per week. De functie heeft als standplaats De Meern.

Read more

Meer weten ?

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Jasper de Weerdt, recruiter, op telefoonnummer (06) 57552507 of solliciteer direct via de Lees Meer & Aanmelden button en overtuig ons van je ambities en geschiktheid, het is dan aan ons om jou te overtuigen over de mogelijkheden binnen Syntrus Achmea.

De sluitingsdatum is 27 juli 2014, daarna zal er een eerste voorselectie worden gemaakt.

Een online assessment en Pre Employmentscreening is vast onderdeel van de selectie.

Read more

Working at Achmea

Branche
Banking/Finance
Pension / Insurance
Number of countries
5
Headquarters Holland
Apeldoorn
Employee abroad
18000
Employee in NL
15000
Turnover
500