Junior Belastingadviseur | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Accon AVMJunior Belastingadviseur

Application deadline 10-03-2014
Category

Juridische

Fiscaal

...
>> View all
Level
WO
Minimum years of experience
Minimum years of experience: 
2
Location
Den Bosch
Deadline:
10-03-2014 (For Past)
Category:

Juridische

,

Fiscaal

Level:
WO
Location:
Den Bosch
Minimum years of experience:
2
Start date:
-
10-03-2014
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Accon AVM

Jouw functie

De eeuwige vraag van klanten: kan de belastingdruk verminderd worden? Om die te beantwoorden is het nodig om je in de bedrijfssituatie te verdiepen. Heeft het bedrijf innovaties doorgevoerd die belastingtechnisch voordelig zijn? Welke fiscale voordelen worden nog niet benut? Is er ruimte voor afspraken met de Belastingdienst? Deze en tal van andere vragen kunnen een groot verschil maken. Voor je klant. En voor jezelf.

Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Het uitwerken van deeladviezen.
  •  Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de Belastingadviseur of (Senior) Specialist.
  • Je bent verantwoordelijk voor je eigen declarabiliteit.
  • Steeds trachten optimale resultaten voor je klanten te realiseren door je kennis op fiscaal gebied slim toe te passen.
  • In nauwe samenwerking met collega’s uit andere vakgebieden, signaleren van mogelijkheden en proactief adviseren.

Je zult in deze functie ook regelmatig op onze vestiging in Waalwijk werkzaam zijn.

Read more

Jouw profiel

  • Je bent contactueel sterk, commercieel, klantgericht, representatief en energiek. Verder hecht je veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit.
  • Daarnaast heb je bij voorkeur een afgeronde WO opleiding Fiscale Economie (FE) of Fiscaal Recht (FR)
  • Je hebt ongeveer 2 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld in de aangiftepraktijk
  • Je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen als adviseur en interesse in het MKB
Read more

Ons aanbod

Hoe ver gaan wij, om jou als werknemer te laten excelleren?

acconavm is ambitieus en vindt groei van haar klanten en medewerkers belangrijk. Daarom hebben wij sinds 2008 een eigen opleidingsinstituut, de acconavm academy. Jaarlijks worden vele masterclasses, webseminars en e-studies aangeboden. Omdat we CEDEO gecertificeerd zijn, kunnen we de toekenning van PE-punten aan onze medewerkers organiseren. Daarnaast bieden we management development trajecten voor junioren tot en met kantoorvoorzitters, directeuren en managers. Daarnaast organiseren we jaarlijks trainingen advies en communicatievaardigheden en bestaat de mogelijkheid je opleidingsbehoefte op individuele basis in te vullen.

Uiteraard bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, die meegroeien met jouw loopbaan. De lijnen binnen onze kantoren zijn kort en voor onze disciplines hebben we kennis georganiseerd in landelijke kenniscentra. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied en is je kennis altijd up to date. Dit doen we allemaal om jou en onze klanten te laten groeien.

Daarom willen we graag dat je veel en in een vroeg moment in je carrière contact hebt met onze klanten. Zo ben ook jij betrokken en weet jij snel hoe jij je klant kan adviseren om verder te groeien!

Weet jij de weg in de continu veranderende fiscale wet- en regelgeving? Kun je je inleven in de fiscale positie van een bedrijf? Als je het beste uit je kennis en je talenten wilt halen en je ambities wilt realiseren, vind je bij ons wat daarvoor nodig is. Opleidingsmogelijkheden, een prettige werkomgeving en goede faciliteiten. Zonder dat het ten koste gaat van je avondje sporten of ontspannen.

Read more

Interesse

Graag maken we kennis met je en ontvangen je cv en motivatie. Binnen 7 dagen weet jij of je uitgenodigd wordt voor een gesprek met een recruiter. Na dit gesprek vindt een tweede gesprek plaats met je toekomstige leidinggevende op het kantoor waar je komt te werken. Een persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van het selectieproces. Wanneer dit positief verloopt, ontvang je van ons een aanbieding met arbeidsvoorwaarden.

Heb je vragen? Neem dan contact op met de recruiter voor deze functie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Read more

Working at Accon AVM

Branche
Accountancy
Number of countries
1
Headquarters Holland
Arnhem
Employee in NL
1100