Junior Assistent Accountancy | StartersVacatures.be
Business Talent Network

Accon AVMJunior Assistent Accountancy

Application deadline 12-04-2016
Category

Accounting

...
>> View all
Level
HBO
Location
Lochem
Deadline:
12-04-2016 (For Past)
Category:

Accounting

Level:
HBO
Location:
Lochem
Start date:
-
12-04-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Accon AVM

Jouw functie:

HOE VER GA JIJ
in je analyse?

Je haalt bij ons het beste uit jezelf als je een analytische denker bent. Binnen onze samenstelpraktijk adviseren we klanten op basis van hun cijfers. Jouw interpretaties daarvan helpen hen optimale resultaten te behalen. Met de klant bespreek je hoe hij omzetstijging, bedrijfsgroei en andere toekomstplannen financieel kan realiseren. Hoe beter je de klant en zijn business kent, hoe scherper jouw analyses en adviezen. We hechten dan ook veel waarde aan je inlevingsvermogen.

Read more

Je werkzaamheden bestaan uit:

■ Het uitvoeren van voorbereidende administratieve werkzaamheden ten behoeve van de jaarrekening van de klant.
■ Uitzoeken en ordenen van financiële stukken, het controleren, coderen en inboeken van aanleverde gegevens en facturen.
■ Verrichten van andere administratieve werkzaamheden.
■ Optimaal interpreteren van cijfers door je cijfermatig inzicht slim toe te passen.
■ In nauwe samenwerking met collega’s uit andere vakgebieden, signaleren van mogelijkheden.

Wij zijn op zoek naar 2 collega's die de potentie hebben door te groeien naar een adviesfunctie!

Read more

Jouw profiel:

■ Je bent contactueel sterk, zelfstandig, klantgericht en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit.
■ Daarnaast heb je een afgeronde HBO opleiding Bedrijfseconomie (BE) of Accountancy (AC) en wilt graag doorstuderen voor Accountant-Administratieconsulent (AA).
■ Vanzelfsprekend begeleiden we je in deze startersfunctie optimaal.

Read more

Ons aanbod:

Hoe ver gaan wij, om jou als werknemer te laten excelleren?

acconavm is ambitieus en vindt groei van haar klanten en medewerkers belangrijk. Daarom hebben wij sinds 2008 een eigen opleidingsinstituut, de acconavm academy. Jaarlijks worden vele masterclasses, webseminars en e-studies aangeboden. Omdat we CEDEO gecertificeerd zijn, kunnen we de toekenning van PE-punten aan onze medewerkers organiseren. Daarnaast bieden we management development trajecten voor junioren tot en met kantoorvoorzitters, directeuren en managers. Daarnaast organiseren we jaarlijks trainingen advies en communicatievaardigheden en bestaat de mogelijkheid je opleidingsbehoefte op individuele basis in te vullen.

Uiteraard bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, die meegroeien met jouw loopbaan. De lijnen binnen onze kantoren zijn kort en voor onze disciplines hebben we kennis georganiseerd in landelijke kenniscentra. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied en is je kennis altijd up to date. Dit doen we allemaal om jou en onze klanten te laten groeien.

Daarom willen we graag dat je veel en in een vroeg moment in je carrière contact hebt met onze klanten. Zo ben ook jij betrokken en weet jij snel hoe jij je klant kan adviseren om verder te groeien!

Denk en werk je graag samen met de klant? En wil je het beste uit je kennis en je talenten halen, je ambities realiseren? Dan vind je bij ons wat daarvoor nodig is. Opleidingsmogelijkheden, een prettige werkomgeving en goede faciliteiten. Zonder dat het ten koste gaat van je avondje sporten of ontspannen.

Graag maken we kennis met je en ontvangen je cv en motivatie. Binnen 7 dagen weet jij of je uitgenodigd wordt voor een gesprek met een recruiter. Na dit gesprek vindt een tweede gesprek plaats met je toekomstige leidinggevende op het kantoor waar je komt te werken. Een persoonlijkheidsvragenlijst kan deel uitmaken van het selectieproces. Wanneer dit positief verloopt ontvang je van ons een aanbieding met arbeidsvoorwaarden.

Heb je vragen? Neem dan contact op met de recruiter voor deze functie.

Read more

Working at Accon AVM

Branche
Accountancy
Number of countries
1
Headquarters Holland
Arnhem
Employee in NL
1100