Horeca Accountmanager Noord-Holland | StartersVacatures.be
Business Talent Network

AB InBevHoreca Accountmanager Noord-Holland

Application deadline 09-05-2016
Category

Communicatie

Sales

...
>> View all
Level
HBO
Location
Zaandam
Deadline:
09-05-2016 (For Past)
Category:

Communicatie

,

Sales

Level:
HBO
Location:
Zaandam
Start date:
-
09-05-2016
Deadline
Past
View all Graduate jobs from AB InBev

De Functie

Als Horeca Accountmanager ligt je focus onder andere op de acquisitie van nieuwe Horeca-relaties (vb café’s, restaurants, sportverenigingen) in een eigen rayon, in dit geval de regio Noord-Holland.

Verder bevorder je respectievelijk de verkoop van brouwerijproducten alsook van producten van derden (frisdrank, wijnen en gedistilleerd) in de eigen rayon.  Daarnaast bouw je als Horeca Accountmanager  ook een relatiekring op  met (potentiële) afnemers, makelaars, projectontwikkelaars, architecten, overheids- en semi-overheidsinstellingen.

Als Horeca Accountmanager vervul je een rol als primaire contactpersoon voor de (potentiële) klanten/ afnemers en begeleid en adviseer jij brouwerijrelaties m.b.t. de bedrijfsvoering.

Bovendien analyseer je ook de commerciële gegevens ter verbetering van het rendement per verkooppunt.

Ook het onderzoeken en, in eerste instantie, beoordelen van de mogelijkheden tot het verkrijgen van nieuwe verkooppunten d.m.v. aankoop of inhuur van panden behoort tot je verantwoordelijkheden als Horeca Accountmanager. Daarnaast voer jij controle uit bij relaties of afnemers van de contractuele verplichten, mede op aangeven van de binnendienst. Ook het voeren van dagelijks overleg en werken in teamverband met de telefonische verkoopdienst, distributiemedewerkers, juridische medewerkers, evenementenverzorgers etc. valt binnen het taken pakket van een Horeca Accountmanager.

Read more

Profiel

  • Opleiding op HBO-niveau, bij voorkeur HEAO-CE of Hoge Hotelschool;
  • Kennis en netwerk van de lokale / regionale horecamarkt is een pré of must;
  • Woonachtig in het rayon / werkgebied;
  • Rijbewijs B;
  • Goede onderhandelingsvaardigheden;
  • Planmatig en gestructureerd werken;
  • Resultaatgericht en gedreven;
Read more

Over ons bedrijf

Anheuser –Busch InBev (AB InBev) is wereldwijd de leidinggevende brouwerij en behoort  tot ’s werelds top 5 van bedrijven actief in consumptiegoederen. Bier, het oorspronkelijke sociale netwerk, brengt reeds duizenden jaren mensen samen en ons portfolio van meer dan 200 biermerken blijft sterke banden smeden met consumenten. Dankzij onze klantgerichtheid en sales mentaliteit zijn we vandaag nr. 1 of nr. 2 in vele van ’s werelds leidinggevende biermarkten. In 2014 realiseerden we een omzet van 47,1 miljard USD.

Met een hoofdkantoor in Leuven (België), heeft AB InBev de mogelijkheid om de kracht van ongeveer 155.000 werknemers in 25 verschillende landen over de gehele wereld te bundelen.  
Het doel van onze onderneming is het Beste Bierbedrijf te zijn dat Mensen Samenbrengt voor een Betere Wereld.

Read more

Working at AB InBev

Branche
FMCG
Headquarters Holland
Breda