Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

Over ons

Wie zijn wij

Business-courses.nl is in 2002 opgericht vanuit de behoefte die universitaire topstudenten hadden aan een informatiepunt met betrekking tot business-courses en kwalitatieve carrière-informatie voor starters op het hoogste niveau. Voor veel studenten was het onduidelijk welke bedrijven een business-course organiseerden en hoe en wanneer zij zich daarvoor konden inschrijven. Tegelijkertijd klaagden recruiters van verschillende topbedrijven dat zij niet tevreden waren over de rendementen van hun vaak peperdure promotiecampagnes. Het rendement was te laag of de kwaliteit van de kandidaten liet te wensen over.

Business-courses.nl is opgericht door Sander Coolen, Gert-Jan Kruijk en Oscar Bieleveld. Na enige tijd hebben Gert-Jan Kruijk en Sander Coolen het team verlaten en heeft Oscar Bieleveld het bedrijf voortgezet. Business-courses.nl heeft zich sinds 2002 ontwikkeld tot een kwalitatief hoogwaardig informatieplatform voor universitaire topstudenten. Inmiddels bedienen wij op nationaal niveau jaarlijks meer dan 96.000 studenten die zich actief op de arbeidsmarkt oriënteren. Deze studenten volgen een universitaire opleiding, bevinden zich in de oriënterende of laatste fase van hun studie en bezoeken veelal meerdere keren per jaar onze website om zich te oriënteren, in te schrijven of direct te solliciteren voor een stage, een business-course of een traineeship.

Business-Courses.nl is het verbindende element tussen deze studenten en bedrijven. Ons team bestaat uit ambitieuze personen met een professionele instelling en de drive om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.
Recentelijk is Business-Courses.nl verhuisd naar hartje Amsterdam. Vanuit de Zilveren Toren (nabij Amsterdam Centraal) hebben wij onze missie voortgezet.